Web en construcció

CENTRE DE RECURSOS PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIA

LA CARITAT
La Caritat és una entitat sense ànim de lucre fortament arrelada a Olot que va néixer l'any 1914 amb la finalitat d'atendre als pobres de l'època.

D' aleshores ençà ha esdesvingut una institució social al servei de la ciutat que ha atès una quantitat innombrable de ciutadants necessitats.

Una característica remarcable de la Caritat ha estat la capacitat de donar resposta a les necessitats socials detectades en cada moment a la població.La Caritat és una entitat sense ànim de lucre fortament arrelada a Olot que va néixer l'any 1914 amb la finalitat d'atendre als pobres de l'època.

D' aleshores ençà ha esdesvingut una institució social al servei de la ciutat que ha atès una quantitat innombrable de ciutadants necessitats.

Una característica remarcable de la Caritat ha estat la capacitat de donar resposta a les necessitats socials detectades en cada moment a la població.
CENTRE DE RECURSOS PER A LA DEPENDÈNCIA
MISSIÓ: Oferir un servei personalitzat per afavorir l'autonomia a les persones que per  raons socials, emocionals, físiques, psicològiques o econòmiques presenten algun tipus de dependència.

VALORS: Compromís de serveis a la societat, afavorint l'autonomia de les persones de forma ètica i professional.

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.